Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Velserbroek

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op de ervaring en expertise van ons team van plastische chirurgen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van facelifts en andere cosmetische ingrepen. Ze hebben talloze succesvolle procedures uitgevoerd, waardoor ze een diepgaand begrip en vaardigheid hebben ontwikkeld in deze complexe vorm van chirurgie. Dit zorgt ervoor dat de inwoners van Velserbroek ons vertrouwen met hun behoeften.
  • Kwaliteit van de zorg: De zorg voor onze patiënten staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om elke patiënt een persoonlijke, comfortabele ervaring te bieden, vanaf het moment dat ze voor het eerst binnenkomen voor een consult tot de nazorg na de operatie. We begrijpen dat het kiezen voor een facelift een grote beslissing is en we zijn er om onze patiënten bij elke stap te ondersteunen.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en technieken. Deze geavanceerde benadering stelt ons in staat om de beste resultaten te bereiken, terwijl we tegelijkertijd de hersteltijd minimaliseren. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat we onze patiënten de meest effectieve behandelingen kunnen bieden.
  • Locatie: Onze kliniek is gunstig gelegen in Bloemendaal, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor de inwoners van Velserbroek. We hebben een gastvrije omgeving gecreëerd waar onze patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun bezoek.
  • Transparante communicatie: We geloven in transparante communicatie met onze patiënten. We zijn open over de prijzen, risico’s en verwachtingen van onze procedures, zodat onze patiënten een geïnformeerde beslissing kunnen nemen over hun zorg.
  • Resultaten: Tot slot zijn we bijzonder trots op de resultaten die we bereiken. Onze voor en na foto’s tonen de indrukwekkende transformaties die mogelijk zijn dankzij de expertise van ons team. Elke patiënt is uniek, en we streven ernaar om resultaten te bereiken die de individuele schoonheid van elke patiënt benadrukken.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.