Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Santpoort

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Hooggekwalificeerd team: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van ervaren en hooggekwalificeerde chirurgen die gespecialiseerd zijn in facelifts. Onze professionals hebben jarenlange ervaring opgedaan en hebben talloze succesvolle operaties uitgevoerd. We zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de plastische chirurgie.
  • Persoonlijke benadering: We begrijpen dat elke patiënt uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat als het gaat om plastische chirurgie. Daarom nemen we de tijd om onze patiënten te leren kennen, hun doelen en verwachtingen te begrijpen, en vervolgens een behandeling te ontwerpen die specifiek op hun behoeften is afgestemd.
  • Moderne faciliteiten: Onze kliniek is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat onze patiënten de beste mogelijke zorg krijgen. Dit betekent dat ze toegang hebben tot de meest geavanceerde procedures en technieken, wat resulteert in betere resultaten en een sneller herstel.
  • Comfortabele omgeving: We hebben onze kliniek ontworpen om een comfortabele en ontspannen omgeving te bieden. Vanaf het moment dat onze patiënten binnenkomen, worden ze begroet door vriendelijk personeel in een rustige en serene omgeving, waardoor ze zich op hun gemak kunnen voelen voor, tijdens en na de procedure.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, maakt onze nabijheid tot Santpoort het voor patiënten gemakkelijk om naar onze kliniek te reizen voor hun behandelingen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over lange reistijden of het navigeren door druk verkeer.
  • Nazorg: Na de operatie bieden we uitstekende nazorg aan onze patiënten. Dit omvat regelmatige follow-up afspraken om het herstelproces te volgen, evenals toegang tot medische professionals die beschikbaar zijn om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat onze patiënten zich ondersteund en verzorgd voelen gedurende hun hele herstelperiode.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.