Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Overveen

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde ervaring: Het team van Blooming Plastische Chirurgie heeft uitgebreide ervaring en specialisatie in facelift-procedures, wat hen een betrouwbare keuze maakt voor bewoners van Overveen.
  • Persoonlijke benadering: Elke patiënt krijgt een op maat gemaakte behandeling op basis van hun unieke behoeften en esthetische doelen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke patiënt de best mogelijke resultaten krijgt.
  • Veiligheid en comfort: De kliniek is volledig uitgerust met state-of-the-art technologie om een veilige en comfortabele ervaring te bieden aan patiënten tijdens hun facelift-procedure.
  • Natuurlijke resultaten: De chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie streven naar natuurlijk ogende resultaten die de unieke kenmerken van elke patiënt verbeteren, waardoor ze er verfrist en verjongd uitzien.
  • Nazorg: Ze bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat patiënten een vlot herstel hebben na hun facelift-procedure.
  • Toegankelijke locatie: Gelegen in het nabijgelegen Bloemendaal, is Blooming Plastische Chirurgie gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Overveen, waardoor het een handige keuze is voor hun plastische chirurgie behoeften.
  • Transparantie: Blooming Plastische Chirurgie is transparant over de kosten en verwachte resultaten van de facelift-procedure, waardoor patiënten een geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.