Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Facelift Hoofddorp

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en vakkundigheid: Bij Blooming Plastische Chirurgie beschikken we over een team met uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van facelifts. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn hoog opgeleid in de meest geavanceerde technieken. Deze combinatie van ervaring en training stelt ons in staat om consistente, kwalitatief hoogwaardige resultaten te leveren.
  • Persoonlijke benadering: Wij bij Blooming Plastische Chirurgie geloven in een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elke patiënt uniek is, met verschillende behoeften en doelen. Daarom nemen we de tijd om elke patiënt te leren kennen en werken we samen om een individueel behandelplan te ontwikkelen dat aansluit bij hun specifieke situatie en verwachtingen.
  • Veilige en comfortabele omgeving: Onze faciliteiten zijn ontworpen om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor alle procedures. We volgen strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.
  • Locatie: Onze locatie in Bloemendaal is gemakkelijk te bereiken voor de inwoners van Hoofddorp. Deze gunstige locatie maakt het voor patiënten gemakkelijk om naar hun afspraken te reizen, waardoor het proces minder stressvol en meer beheersbaar wordt.
  • Nazorg en ondersteuning: Na de procedure bieden we bij Blooming Plastische Chirurgie uitstekende nazorg en ondersteuning. We begrijpen dat het herstelproces net zo belangrijk is als de procedure zelf, en we staan klaar om onze patiënten te begeleiden en te ondersteunen tijdens elke stap van hun herstel.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.