Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Heemstede

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hoog aangeschreven plastisch chirurgen in Nederland, gespecialiseerd in verschillende procedures, zoals hals-facelifts en neuscorrecties.
  • Klantenservice: De kliniek staat bekend om haar uitmuntende klantenservice. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om vragen te beantwoorden en patiënten op hun gemak te stellen.
  • Veiligheid en betrouwbaarheid: Veiligheid is een topprioriteit bij Blooming Plastische Chirurgie. We volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig mogelijk is. Bovendien is de kliniek transparant over mogelijke risico’s en complicaties.
  • Persoonlijke aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als individu behandeld. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en bieden een op maat gemaakte aanpak om het beste resultaat te bereiken.
  • Natuurlijke resultaten: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om het leveren van natuurlijk ogende resultaten. De artsen begrijpen de kunst van subtiele verbeteringen en streven ernaar een uitstraling te creëren die harmonieus overeenkomt met de individuele kenmerken van de patiënt.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt uitgebreide nazorg en ondersteuning na de operatie. Dit zorgt ervoor dat patiënten zich veilig en verzorgd voelen, zelfs nadat ze de kliniek hebben verlaten.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, niet ver van Heemstede, biedt de kliniek een rustige omgeving die bijdraagt aan het algehele welzijn van de patiënt. De locatie is ook gemakkelijk te bereiken, wat het een praktische keuze maakt voor de inwoners van Heemstede.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.