Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Cruquius

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundigheid: Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal staat bekend om zijn team van hooggekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen. Deze chirurgen zijn experts in hun vakgebied, met jarenlange opleiding en praktijkervaring achter de rug. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de plastische chirurgie, wat ervoor zorgt dat ze uitgebreide kennis en vaardigheden hebben op het gebied van facelifts. Dit niveau van expertise betekent dat patiënten kunnen rekenen op de beste resultaten mogelijk.
  • Persoonlijke aandacht: In tegenstelling tot sommige grotere klinieken, biedt Blooming Plastische Chirurgie een gepersonaliseerde benadering van zorg. De chirurgen hier nemen de tijd om elke patiënt te leren kennen, hun unieke behoeften en doelen te begrijpen en een behandelplan op te stellen dat specifiek is afgestemd op hun situatie. Deze zorgzame en grondige aanpak zorgt voor een comfortabele en stressvrije ervaring voor elke patiënt.
  • Geavanceerde technologie: Blooming Plastische Chirurgie maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken voor facelifts. Dit betekent dat ze in staat zijn om de meest geavanceerde procedures uit te voeren, die niet alleen efficiënter zijn, maar ook betere resultaten opleveren. Bovendien kunnen deze geavanceerde technologieën helpen om de hersteltijd te verkorten, waardoor patiënten sneller terug kunnen keren naar hun normale leven.
  • Klantenservice: Vanaf het eerste consult tot aan het postoperatieve zorgproces, staat de klantenservice van Blooming Plastische Chirurgie klaar om patiënten te ondersteunen en te begeleiden. Ze zijn er om vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat elke patiënt zich ondersteund en verzorgd voelt gedurende het hele proces.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, biedt Blooming Plastische Chirurgie een rustige omgeving voor patiënten. De kliniek zelf is ontworpen om een ontspannen en comfortabele ervaring te bieden en draagt bij aan het algehele gevoel van welzijn en herstel.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.