Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift behandeling in Bloemendaal

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een facelift behandeling te laten uitvoeren vanwege verschillende redenen, waaronder:

  1. Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hooggekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in facelift behandelingen. Dit geeft de patiënten vertrouwen in de vaardigheden van het team en de kwaliteit van de behandeling die zij zullen ontvangen.
  2. Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en zorg voor de patiënt. Ze nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van de patiënt te bespreken en bieden een op maat gemaakt behandelplan om de beste resultaten te bereiken.
  3. Moderne technieken: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technieken voor facelift behandelingen, wat bijdraagt aan optimale resultaten en een kortere herstelperiode.
  4. Veiligheid en comfort: Blooming Plastische Chirurgie zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor hun patiënten. Ze volgen strikte hygiëneprotocollen en zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de behandeling.
  5. Nazorg: De kliniek staat bekend om hun uitstekende nazorg. Ze bieden uitgebreide follow-up afspraken en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten en om eventuele complicaties snel te kunnen behandelen.
  6. Locatie: De kliniek is gelegen in de buurt van Bloemendaal, waardoor het een gemakkelijke en toegankelijke keuze is voor inwoners van de omgeving.

Door al deze factoren is Blooming Plastische Chirurgie een populaire keuze onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een facelift behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift: