Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Aerdenhout

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundigheid: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hoogopgeleide en ervaren plastische chirurgen die gespecialiseerd zijn in facelifts. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat persoonlijke aandacht centraal. Ze nemen de tijd om naar de wensen en doelen van de patiënt te luisteren en zorgen ervoor dat ze volledig geïnformeerd zijn over de procedure.
  • Uitstekende resultaten: De resultaten van de facelifts bij Blooming Plastische Chirurgie zijn indrukwekkend. Patiënten zijn over het algemeen zeer tevreden met de resultaten en merken een aanzienlijke verbetering in hun uiterlijk en zelfvertrouwen.
  • Veilige omgeving: De kliniek biedt een veilige en comfortabele omgeving voor de procedure. Ze volgen strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat de gezondheid en het welzijn van de patiënten op de eerste plaats komen.
  • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Aerdenhout. De prachtige locatie en rustige omgeving dragen bij aan een positieve en ontspannen ervaring.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt uitstekende nazorg, met regelmatige check-ups en ondersteuning gedurende het hele herstelproces.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.