Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Zandvoort

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundigheid en ervaring: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hoog opgeleide en ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. We hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze ingewikkelde procedures met succes.
  • Hoogwaardige zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie is het welzijn van de patiënt hun hoogste prioriteit. We zijn toegewijd aan het leveren van individuele zorg en aandacht voor elke patiënt in alle fasen van de operatie – van de eerste consultatie tot de nazorg. We streven ernaar om een ​​comfortabele en ondersteunende omgeving te creëren waarin patiënten zich gehoord en gerespecteerd voelen. Het team werkt samen met de patiënt om een ​​behandelplan op maat te ontwikkelen dat aansluit bij hun unieke behoeften en doelen, wat bijdraagt ​​aan een positieve chirurgische ervaring en optimale resultaten.
  • Moderne Technologie: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologie en technieken voor buikwandcorrecties. Dit zorgt voor effectievere resultaten en een sneller herstel.
  • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Zandvoort. Het is slechts een korte rit of treinreis weg, waardoor het een handige optie is voor diegenen die een buikwandcorrectie overwegen.
  • Vertrouwen en veiligheid: Blooming Plastische Chirurgie heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van veilige en betrouwbare zorg. Patiënten voelen zich hierdoor vertrouwd en veilig bij het kiezen van deze kliniek voor hun operatie.
  • Nazorg en ondersteuning: Na de operatie biedt de kliniek uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het herstelproces soepel verloopt en de patiënten tevreden zijn met de resultaten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.