Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Velserbroek

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise en ervaring: Wij van Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal zijn trots op onze reputatie als een gerenommeerde instelling voor plastische chirurgie, met name buikwandcorrecties. Ons team bestaat uit BIG geregistreerde plastisch chirurgen die gekwalificeerd en ervaren zijn. We hebben talloze succesvolle operaties uitgevoerd, wat nieuwe patiënten het vertrouwen geeft dat ze in goede handen zijn.
  • Uitgebreide behandelingsopties: We bieden een breed scala aan buikwandcorrecties. Of het nu gaat om een mini-buikwandcorrectie of een uitgebreide buikwandcorrectie voor mensen met een algehele verslapte buikwand, we kunnen een aanpak op maat bieden die past bij de specifieke behoeften en doelen van elke patiënt.
  • Locatie: Onze kliniek is strategisch gelegen in Bloemendaal, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor inwoners van Velserbroek. Dit betekent minder reistijd voor consultaties en follow-up afspraken, wat bijdraagt aan het gemak en de stressvrije ervaring voor onze patiënten.
  • Chirurgen: Onze plastisch chirurgen worden algemeen beschouwd als enkele van de beste in hun vakgebied. Ze hebben talloze onderscheidingen en erkenningen ontvangen voor hun innovatieve technieken en uitstekende patiëntenzorg. De reputatie van onze chirurgen draagt bij aan het vertrouwen van patiënten in de kwaliteit van de zorg die ze bij ons zullen ontvangen.
  • Persoonlijke aanpak: Wat ons bij Blooming Plastische Chirurgie onderscheidt, is onze toewijding om elke patiënt als een individu te behandelen. We nemen de tijd om de unieke behoeften en doelen van elke patiënt te begrijpen en ontwikkelen een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op hun specifieke situatie. Dit niveau van gepersonaliseerde zorg zorgt ervoor dat patiënten zich gewaardeerd en verzorgd voelen, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor de patiënt.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.