Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Overveen

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde artsen: Het team van Blooming Plastische Chirurgie bestaat uit hoogopgeleide artsen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. Hun diepgaande ervaring en kennis zorgen voor een hoge mate van vertrouwen bij patiënten uit Overveen.
  • Persoonlijk aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als een individu met unieke behoeften behandeld. De specialisten nemen de tijd om de specifieke wensen en doelen van de patiënt te begrijpen, waardoor ze een gepersonaliseerd behandelplan kunnen ontwikkelen dat aansluit bij hun verwachtingen.
  • Veiligheid en hygiëne: De kliniek volgt strikte hygiëneprotocollen en handhaaft hoge veiligheidsnormen. Dit zorgt voor een veilige en schone omgeving waarin de procedures worden uitgevoerd.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt een grondige nazorg, inclusief gedetailleerde follow-up afspraken na de operatie. Deze aanpak zorgt ervoor dat patiënten tevreden zijn met de resultaten en dat eventuele complicaties snel worden aangepakt.
  • Locatie: Gelegen vlakbij Overveen, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor de lokale bewoners, waardoor het een populaire keuze is voor degenen die in de omgeving wonen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.