Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Hoofddorp

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise en ervaring: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van hoogopgeleide en ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze procedures, waarbij ze gebruik maken van de meest geavanceerde technieken en technologieën. Wij blijven ons voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit betekent dat onze patiënten er zeker van kunnen zijn dat ze de best mogelijke zorg krijgen.
  • Gepersonaliseerde zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en doelen van elke patiënt. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, streven we ernaar om een zorgpad te creëren dat optimaal aansluit bij de individuele situatie van de patiënt.
  • Geavanceerde technologie: In onze kliniek maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie en technieken. Dit draagt bij aan het bereiken van de beste resultaten, met minder littekens en een sneller herstel. We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg, en dit blijkt uit onze investering in de meest geavanceerde medische apparatuur en technologie.
  • Nazorg: Na de operatie bieden wij uitstekende nazorg om ervoor te zorgen dat het herstelproces soepel verloopt. We begrijpen dat de periode na de operatie net zo belangrijk is als de procedure zelf, en daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en begeleiding om eventuele complicaties te voorkomen en de best mogelijke resultaten te bereiken.
  • Rustige en comfortabele omgeving: Onze kliniek is gevestigd in Bloemendaal, een rustige en serene omgeving die ideaal is voor herstel. We hebben een moderne en comfortabele faciliteit waar patiënten zich op hun gemak en verzorgd kunnen voelen. Ons vriendelijke en gastvrije personeel draagt bij aan de algehele positieve ervaring.
  • Transparantie: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we transparant over de prijzen van de procedure. We zorgen ervoor dat patiënten van tevoren volledig op de hoogte zijn van de totale kosten, zonder verborgen kosten. Dit geeft onze patiënten gemoedsrust en stelt hen in staat om een geïnformeerde beslissing te nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.