Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Heemstede

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: De plastisch chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn niet alleen hooggekwalificeerd, maar hebben ook jarenlange ervaring in het uitvoeren van buikwandcorrecties. Hun diepgaande kennis en uitgebreide vaardigheden zorgen ervoor dat ze elke procedure met de grootste zorg en precisie uitvoeren, wat leidt tot de beste resultaten voor hun patiënten.
  • Individuele aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie is elke patiënt uniek. De chirurgen nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van elke patiënt volledig te begrijpen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke patiënt een behandeling op maat krijgt die is afgestemd op hun individuele situatie.
  • Geavanceerde technologie: Om ervoor te zorgen dat de patiënten de best mogelijke zorg krijgen, maakt Blooming Plastische Chirurgie gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in de plastische chirurgie. Dit stelt hen in staat om veilige, effectieve en minimale invasieve procedures aan te bieden.
  • Klantenservice: Het team van Blooming Plastische Chirurgie streeft ernaar om elke patiënt een naadloze en comfortabele ervaring te bieden, vanaf het eerste consult tot aan de nazorg. We zijn toegewijd aan het bieden van superieure klantenservice en zorgen ervoor dat elke patiënt zich gewaardeerd en verzorgd voelt.
  • Locatie: De locatie van de kliniek in Bloemendaal is een andere reden waarom de inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie. De kliniek is gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een handige optie is voor de inwoners van Heemstede.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.