Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Cruquius

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Hooggekwalificeerd team: Blooming Plastische Chirurgie beschikt over een team van ervaren en hoog opgeleide plastisch chirurgen. Deze professionals hebben jarenlange ervaring en zijn getraind in de nieuwste technieken op het gebied van esthetische en reconstructieve chirurgie. Dit niveau van expertise betekent dat patiënten volledig kunnen vertrouwen op hun vaardigheden en kennis voor veilige en succesvolle buikwandcorrecties.
  • Geavanceerde technologie: In de wereld van plastische chirurgie is het gebruik van geavanceerde technologie essentieel om optimale resultaten te bereiken. Blooming Plastische Chirurgie begrijpt dit en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in hun procedures. Dit helpt niet alleen om de beste resultaten te bereiken, maar kan ook bijdragen aan een sneller herstelproces.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie is de zorg voor patiënten zeer persoonlijk. Elke patiënt krijgt de nodige tijd en aandacht van het team. Ze nemen de tijd om de verwachtingen en doelen van de patiënt grondig te begrijpen en te bespreken. Dit helpt om de best mogelijke resultaten te bereiken en zorgt ervoor dat elke patiënt zich gewaardeerd en gehoord voelt.
  • Klantenservice: Klantenservice is een cruciaal aspect van elke medische praktijk. Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Vanaf het eerste contactmoment tot na de operatie wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat patiënten zich comfortabel, verzorgd en geïnformeerd voelen.
  • Locatie: De kliniek is gelegen in Bloemendaal, wat een handige locatie is voor inwoners van Cruquius. Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Bovendien biedt de rustige en ontspannen omgeving van Bloemendaal een ideale setting voor herstel na een operatie.
  • Nazorg: Na de operatie biedt Blooming Plastische Chirurgie uitgebreide nazorg. Dit omvat regelmatige follow-up afspraken om de voortgang van het herstel te monitoren en eventuele complicaties snel aan te pakken. Deze toewijding aan nazorg draagt bij aan de algemene tevredenheid van de patiënt en het succes van de operatie.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.