Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie in Bloemendaal

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een buikwandcorrectie te laten uitvoeren vanwege verschillende redenen, waaronder:

  1. Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hooggekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. Dit geeft de patiënten vertrouwen in de vaardigheden van het team en de kwaliteit van de behandeling die zij zullen ontvangen.
  2. Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en zorg voor de patiënt. Ze nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van de patiënt te bespreken en bieden een op maat gemaakt behandelplan om de beste resultaten te bereiken.
  3. Moderne faciliteiten: De kliniek is uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur, wat bijdraagt aan optimale resultaten en een veilige behandeling. Daarnaast zijn de faciliteiten ontworpen om comfort en privacy te bieden aan de patiënten.
  4. Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om hun uitstekende nazorg. Ze bieden uitgebreide follow-up afspraken en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten en om eventuele complicaties snel te kunnen behandelen.
  5. Locatie: De kliniek is gelegen in de buurt van Bloemendaal, waardoor het een gemakkelijke en toegankelijke keuze is voor inwoners van de omgeving.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit Bloemendaal centrum bedraagt 10 minuten.

De reistijd per OV vanuit Bloemendaal centrum bedraagt 52 minuten.

De reistijd per fiets vanaf Haarlem Station bedraagt 18 minuten.