Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Bentveld

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Veiligheid en effectiviteit: Bij Blooming Plastische Chirurgie zetten we ons in om veilige, effectieve en duurzame buikwandcorrecties te bieden. Onze ervaren chirurgen zijn toegewijd aan het bereiken van de beste resultaten voor elke patiënt. We begrijpen dat elke persoon uniek is en passen onze procedures aan om aan hun specifieke behoeften en verwachtingen te voldoen. We gebruiken alleen beproefde methoden en technieken om de veiligheid en effectiviteit van onze ingrepen te waarborgen.
  • Hoge kwaliteit zorg: In onze kliniek is uitstekende zorg en aandacht voor detail onze prioriteit. We streven ernaar om overtollige buikhuid te verwijderen tijdens een operatie. Ons team van medische professionals werkt samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt comfortabel is en volledig begrijpt wat de procedure inhoudt. We bieden naadloze zorg vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u hersteld bent.
  • Locatie: Blooming Plastische Chirurgie is gunstig gelegen in Bloemendaal, op een kleine afstand van Bentveld. Deze nabijheid betekent dat onze patiënten niet ver hoeven te reizen voor hun operatie. We begrijpen dat gemak een belangrijke factor is bij het kiezen van een kliniek voor plastische chirurgie en we zijn er trots op dat we dicht bij huis zorg kunnen bieden.
  • Klantenservice: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we bekend om onze klantenservice. Vanaf het eerste consult tot de nazorg, ons team is er om onze patiënten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel en verzorgd voelen gedurende het hele proces. We streven ernaar om elke patiënt een positieve en bevredigende ervaring te bieden, waarbij hun welzijn en tevredenheid altijd onze topprioriteit zijn.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.