Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Buikwandcorrectie Aerdenhout

Verdoving

Algehele verdoving

Operatieduur

120 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een buikwandcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in buikwandcorrecties. Ze hebben de kennis en vaardigheden om veilige en effectieve operaties uit te voeren.
  • Gepersonaliseerde aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de patiënt centraal. Elke patiënt krijgt een uitgebreid consult en een individueel behandelplan dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en verwachtingen. Dit zorgt voor resultaten die natuurlijk ogen en passen bij het lichaam van de patiënt.
  • Geavanceerde technologieën: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in de plastische chirurgie. Dit draagt bij aan het bereiken van optimale resultaten.
  • Nazorg en ondersteuning: Na de operatie biedt Blooming Plastische Chirurgie uitgebreide nazorg en ondersteuning. Ze zorgen ervoor dat patiënten goed herstellen en tevreden zijn met hun resultaten.
  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van de patiënt zijn topprioriteiten bij Blooming Plastische Chirurgie. De kliniek is uitgerust met moderne faciliteiten en volgt strikte hygiënenormen. Daarnaast hebben ze een toegewijd team van zorgprofessionals dat zich inzet voor het welzijn van de patiënt, zowel tijdens de operatie als tijdens de herstelperiode.w
  • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Aerdenhout, waardoor het een handige keuze is voor hun plastische chirurgie behoeften.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun buikwandcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere buikwandcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Bij een buikwandcorrectie wordt een verslapte buik gecorrigeerd. Door vermagering, zwangerschap of veroudering kan uw buikwand zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Dit kan gecorrigeerd worden door het huidoverschot te verwijderen, een teveel aan vet te verwijderen en eventueel spieren aan te trekken.

Meer informatie over een buikwandcorrectie behandeling
Meer informatie over een buikwandcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.