Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Bovenarmlift kosten

Als u overweegt om een bovenarmlift te ondergaan, is het begrijpelijk dat u ook de kosten van de procedure in overweging neemt. Bij Blooming Plastische Chirurgie bieden we deze behandeling aan tegen redelijke prijzen en richten we ons op het leveren van hoogwaardige resultaten en uitstekende patiëntenzorg. We begrijpen dat kosten belangrijk zijn bij het maken van uw beslissing en daarom staan wij klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen. Ons team van deskundige chirurgen en medisch personeel zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bovenarmlift veilig, effectief en bevredigend is, met als doel uw zelfvertrouwen en kwaliteit van leven te verbeteren.

Behandeling Prijs Verdoving Overnachting
Bovenarmlift klein vanaf € 5.000,- Algehele narcose Ja
Bovenarmlift groot vanaf € 7.000,- Algehele narcose Ja
Bovenarmlift + liposuctie en renuvion vanaf € 10.000,- Algehele narcose Ja

Bij het overwegen van een bovenarmlift is het belangrijk om te weten dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de ingreep, de ervaring van de chirurg en de locatie van de kliniek. Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we hoe belangrijk transparantie en eerlijke prijzen zijn voor onze patiënten. Tijdens het consultgesprek zullen wij u informeren over alle kosten die gepaard gaan met uw behandeling, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw bovenarmlift. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt bij elk aspect van uw behandeling, inclusief de financiële kant ervan.

Bij Blooming Plastische Chirurgie rekenen wij een consultgesprek van €100 aan voor een bovenarmlift. Echter, als u besluit om de procedure bij ons te ondergaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale kosten van uw behandeling. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen voor het consult als u ervoor kiest om uw bovenarmlift bij ons uit te laten voeren. Wij vinden het belangrijk om onze patiënten transparantie en duidelijkheid te bieden over de kosten van hun behandeling, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun herstel en het bereiken van hun esthetische doelen.

Meer informatie over een bovenarmlift: