Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Zandvoort

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren plastisch chirurgen die ook de oprichters zijn van kliniek Blooming. Zij hebben in 2021 de meeste loftuitingen ontvangen en worden beschouwd als de allerbeste in hun vak.
 • Verscheidenheid aan behandelingen: Naast botox behandelingen, biedt Blooming Plastische Chirurgie een breed scala aan andere plastisch chirurgische behandelingen zoals borstvergroting, ooglidcorrectie en facelifts.
 • Gepersonaliseerde zorg: De behandelingen bij Blooming Plastische Chirurgie worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. De technieken die worden gebruikt voor rimpelbehandelingen vereisen ervaring van de plastisch chirurg, wat betekent dat elke behandeling met zorg wordt uitgevoerd.
 • Transparantie: Wij zijn transparant over onze processen en behandelingen. We nemen de tijd om elke stap van de procedure uit te leggen, inclusief mogelijke risico’s en verwachte resultaten. Dit helpt patiënten om een weloverwogen beslissing te nemen over hun zorg. Bovendien zijn we open over de kosten van de behandelingen, zodat er geen verborgen kosten of verrassingen zijn.
 • Veiligheid: De veiligheid van de patiënten is van het grootste belang voor Blooming Plastische Chirurgie. Zij volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat alle behandelingen veilig worden uitgevoerd.
 • Locatie: Bloemendaal is dichtbij Zandvoort gelegen, waardoor het voor inwoners gemakkelijk is om naar de kliniek te reizen. De kliniek is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor patiënten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.