Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Velserbroek

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Expertise en ervaring: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, met een bijzondere focus op botox-behandelingen. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid in dit gebied zorgen voor een veilige en effectieve behandeling. We hebben een grondige kennis van de anatomie van het gezicht en gebruiken deze kennis om precies de juiste hoeveelheid botox op precies de juiste plaatsen te injecteren. Dit is cruciaal voor het bereiken van natuurlijk ogende resultaten en het voorkomen van complicaties.
 • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn wij toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde zorg. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke behoeften en verwachtingen van de patiënt. Dit betekent dat voorafgaand aan de behandeling uitgebreide consultaties plaatsvinden, waarin de patiënt zijn of haar doelen en zorgen kan bespreken.
 • Locatie: Onze kliniek bevindt zich in Bloemendaal, wat relatief dichtbij is voor inwoners van Velserbroek. De mogelijkheid om snel en gemakkelijk naar afspraken te reizen, kan de stress en ongemakken die vaak gepaard gaan met medische procedures aanzienlijk verminderen.
 • Uitgebreid aanbod: Hoewel botox een van onze specialiteiten is, bieden we ook een breed scala aan andere plastisch chirurgische behandelingen aan, waaronder borstvergroting, ooglidcorrectie en facelift. Dit betekent dat patiënten die overwegen om meerdere procedures te ondergaan, al hun behandelingen op één plaats kunnen krijgen.
 • Kwaliteit van zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige resultaten; het gaat ook om het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van de patiënt. We leggen een sterke nadruk op de kwaliteit van zorg, van de eerste consultatie tot de nazorg. Dit kan patiënten aantrekken die waarde hechten aan een hoge standaard van zorg.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.