Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Santpoort

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op onze jarenlange ervaring in botox behandelingen. Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde plastisch chirurgen die bekend staan om hun expertise. We zorgen ervoor dat onze artsen voortdurend worden bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
 • Veiligheid en hygiëne: Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en hygiëne van onze patiënten. Daarom volgen we strikte veiligheids- en hygiëneregels om ervoor te zorgen dat elke behandeling in een veilige en schone omgeving wordt uitgevoerd, waardoor het risico op infecties en andere complicaties wordt geminimaliseerd.
 • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie nemen we de tijd om elke patiënt te leren kennen. Tijdens het consult luisteren we nauwkeurig naar de wensen en verwachtingen van de patiënt, zodat we een persoonlijke en op maat gemaakte behandeling kunnen bieden.
 • Locatie: Onze kliniek is gelegen in Bloemendaal, een locatie die gemakkelijk te bereiken is voor de inwoners van Santpoort. Hierdoor zijn we een handige optie voor iedereen die overweegt een botox behandeling te ondergaan.
 • Moderne technologie: Bij Blooming Plastische Chirurgie maken we gebruik van de nieuwste technologieën en technieken voor onze botox behandelingen. Dit resulteert in effectieve resultaten met minimale bijwerkingen.
 • Nazorg: Wij begrijpen dat nazorg een essentieel onderdeel is van elke medische procedure. Daarom bieden wij follow-up afspraken om ervoor te zorgen dat onze patiënten tevreden zijn met de resultaten van hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.