Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Hoofddorp

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Deskundigheid: Blooming Plastische Chirurgie is trots op het hoge niveau van deskundigheid van het team van ervaren en gekwalificeerde chirurgen. Deze professionals hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn gespecialiseerd in botox behandelingen. Ze zetten hun uitgebreide kennis en vaardigheden in om elke patiënt met de grootste zorg te behandelen.
 • Hoogwaardige zorg: We streven ernaar om de allerbeste resultaten te bereiken voor elke patiënt, waarbij we altijd rekening houden met de individuele behoeften en verwachtingen. Met een focus op minimale bijwerkingen, zorgt het team ervoor dat elke behandeling zo aangenaam mogelijk is.
 • Veiligheid: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat veiligheid voorop. De kliniek volgt strikte protocollen en procedures om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig wordt uitgevoerd. Dit geeft patiënten het vertrouwen dat hun welzijn altijd de hoogste prioriteit heeft.
 • Persoonlijke aandacht: Het team bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpt dat elke patiënt uniek is. Daarom zorgen we voor persoonlijke aandacht vanaf het eerste consult tot aan de nazorg. Deze individuele benadering zorgt voor een comfortabele en geruststellende ervaring voor elke patiënt.
 • Modernste technieken: Blooming Plastische Chirurgie blijft op de hoogte van de nieuwste technologieën en technieken in de branche. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en procedures, kunnen we effectieve en efficiënte behandelingen leveren die voldoen aan de hoogste standaarden.
 • Locatie: Hoewel Bloemendaal niet direct naast Hoofddorp ligt, kiezen veel inwoners voor deze kliniek vanwege de korte afstand. Deze serene locatie draagt bij aan de algehele positieve ervaring van de patiënten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.