Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox Heemstede

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende kliniek in het veld van cosmetische behandelingen, met een bijzondere specialisatie in botox en fillers. Hun team bestaat uit plastisch chirurgen die worden erkend als enkele van de beste in hun vakgebied. Deze erkenning is gebaseerd op hun uitgebreide opleiding, jarenlange ervaring en bewezen succes in het leveren van eersteklas resultaten voor hun patiënten.
 • Breed scala aan diensten: Blooming Plastische Chirurgie biedt meer dan alleen botox behandelingen. Ze hebben een breed scala aan plastisch chirurgische behandelingen beschikbaar, zoals borstvergrotingen, ooglidcorrecties en facelifts. Dit betekent dat patiënten die meerdere procedures willen ondergaan, dit kunnen doen op één handige locatie. Dit vermindert de noodzaak om naar verschillende klinieken te reizen en zorgt voor een meer naadloze en geïntegreerde zorgervaring.
 • Professionele omgeving: Blooming Plastische Chirurgie heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door een ISO-gecertificeerde kliniek voor plastische chirurgie te worden. Deze certificering is een bevestiging van hun toewijding aan het handhaven van hoge internationale normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit van de zorg. Het geeft patiënten het vertrouwen dat ze worden behandeld in een omgeving die voldoet aan strikte regelgevende eisen in de branche.
 • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt benaderd als een uniek individu met specifieke behoeften en wensen. Of je nu ontevreden bent over een bepaald aspect van je uiterlijk of gewoon op zoek bent naar manieren om je zelfvertrouwen te verbeteren, het team bij Blooming neemt de tijd om naar je te luisteren en een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw specifieke doelen en verwachtingen.
 • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, dichtbij Heemstede, is Blooming Plastische Chirurgie gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Heemstede. De nabijheid van de kliniek betekent minder reistijd en meer gemak voor patiënten, wat bijdraagt aan een algehele positieve ervaring met hun cosmetische zorgtraject.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.