Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Botox behandeling Aerdenhout

Verdoving

Geen verdoving

Operatieduur

10 minuten

Hersteltijd

1 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een botox behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Ervaring en expertise: De specialisten bij Blooming Plastische Chirurgie zijn niet alleen professionals in hun vakgebied, maar hebben ook een uitgebreide ervaring en een diepgaande kennis op het gebied van botox behandelingen. Met hun expertise kunnen zij precies inspelen op de specifieke wensen en behoeften van elke patiënt, om zo een natuurlijk resultaat te bereiken dat past bij de unieke kenmerken van de patiënt.
 • Gepersonaliseerde aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke botox behandeling zorgvuldig afgestemd op de individuele patiënt. Onze specialisten nemen ruim de tijd om de doelen en verwachtingen van elke patiënt volledig te begrijpen en vervolgens een op maat gemaakt plan op te stellen dat perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.
 • Veiligheid en kwaliteit: Blooming Plastische Chirurgie hecht veel waarde aan het leveren van diensten van topkwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige producten en volgen we strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat elke behandeling niet alleen effectief is, maar ook absoluut veilig voor onze patiënten.
 • Comfortabele omgeving: De kliniek biedt een rustige, comfortabele omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun behandeling.
 • Nazorg en ondersteuning: Na de behandeling biedt Blooming Plastische Chirurgie uitstekende nazorg en ondersteuning. Ze volgen de vooruitgang van de patiënt en zijn beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen.
 • Locatie: De kliniek is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Aerdenhout, wat de keuze voor een botox behandeling bij Blooming Plastische Chirurgie nog aantrekkelijker maakt.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun botox behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere Botox behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een Botox behandeling is een van de meest bekende methode om rimpels tegen te gaan. Botox kan fijne lijntjes en rimpels verminderen door de spieren die deze veroorzaken te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en je huidveroudering tegen gaat. Door botox-injecties in de spieren rond de bovenlip kan de hoeveelheid verticale lijnen en rimpels verminderen. Botox kan helpen om de diepte van de fronsrimpel en voorhoofdsrimpel te verminderen, waardoor een rustiger en vriendelijker uiterlijk verkregen wordt. Botox kan het uiterlijk van kraaienpootjes verminderen door de spieren in het gebied te ontspannen en waardoor je een jeugdige uitstraling houdt. Wat veel mensen niet weten is dat Botox kan helpen om de talgproductie te vergroten en helpt daarmee (indirect) bij het verminderen van een droge huid.

Botox kan bij de volgende indicaties en/of problemen ingezet worden:

 • Jukbeenderen : Botox kan worden gebruikt om de spieren rond de jukbeenderen te ontspannen, waardoor de gezichtscontouren worden verfijnd voor een jeugdiger uiterlijk.
 • Tandenknarsen: Botox wordt af en toe gebruikt om het tandenknarsen te verminderen door de spieren die hiervoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.
 • Migraine: Sommige mensen die regelmatig last hebben van migraine vinden verlichting met behulp van botox-injecties.
 • Smalle lippen: Botox kan de spieren rondom de lip verminderen, wat resulteert in vollere, meer sensuele lippen.
 • Slappe huid onder de ogen: Met behulp van botox kan een lifteffect gecreëerd worden voor de slappe huid onder de ogen, waardoor u een alertere uitstraling krijgt.
 • Overmatig zweten: Botox kan worden gebruikt om de overmatige zweetproductie onder de armen, op de handpalmen en op de voetzolen te verminderen.
 • Wallen: Botox kan een ‘liftend’ effect geven waardoor wallen minder zichtbaar worden.
 • Gummy smile: Botox kan gebruikt worden om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen tijdens het glimlachen.
Meer informatie over een Botox behandeling:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.