Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Zandvoort

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise: De chirurgen bij Blooming zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, waaronder borstvergroting. Inwoners van Heemstede kunnen erop vertrouwen dat ze in handen zijn van experts in hun vakgebied. Deze experts hebben jarenlange ervaring en zijn BIG geregistreerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strenge Nederlandse normen voor gezondheidszorg. Ze blijven ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in hun vakgebied om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke zorg kunnen bieden.
  • Kwaliteit van zorg: Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak om aan de individuele behoeften en doelen van elke patiënt te voldoen. We nemen de tijd om vragen te beantwoorden, zorgen te bespreken en gedetailleerde informatie te geven over de procedure en het herstelproces.
  • Veiligheid: Veiligheid staat centraal bij Blooming Plastische Chirurgie. We hanteren veiligheidsprotocollen en volgen strikte normen om ervoor te zorgen dat patiënten niet alleen de gewenste resultaten bereiken, maar ook dat hun totale gezondheid en welzijn worden gewaarborgd. Bij elke procedure worden de meest geavanceerde technieken en apparatuur gebruikt om de risico’s te minimaliseren en het herstel te optimaliseren. Bovendien wordt elke operatie uitgevoerd in een steriele omgeving om infecties te voorkomen.
  • Persoonlijk advies: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de patiënt centraal. We zijn toegewijd aan het leveren van zorg op maat en doen dit door een persoonlijke benadering te hanteren. Elke patiënt wordt als een individu beschouwd, met unieke wensen, doelen en behoeften. Vanaf het eerste consult nemen we de tijd om een grondige evaluatie uit te voeren, te luisteren naar de zorgen en verwachtingen van de patiënt en een open dialoog te voeren over mogelijke behandelopties. Op deze manier kunnen we een behandelplan op maat maken dat past bij de specifieke situatie van de patiënt.
  • Transparantie: Bij Blooming Plastische Chirurgie is er een sterke nadruk op eerlijkheid en open communicatie. We zorgen ervoor dat patiënten volledig geïnformeerd zijn over wat ze kunnen verwachten, de risico’s en voordelen van de procedure, en de kosten die eraan verbonden zijn.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Heemstede. De kleine afstand maakt het proces minder stressvol en meer handig voor patiënten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.