Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Velserbroek

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise en ervaring: Een van de belangrijkste redenen waarom inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie is hun uitgebreide expertise en ervaring. De specialisten voeren wekelijks verschillende soorten borstcorrecties uit, waaronder borstvergrotingen, borstliftoperaties en andere procedures. Deze ruime ervaring stelt hen in staat om elk aspect van de operatie met precisie en professionaliteit te behandelen, wat bijdraagt aan het vertrouwen en de gemoedsrust van de patiënten.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat elke patiënt uniek is en zijn of haar eigen verwachtingen en doelen heeft. Daarom bieden we een uitgebreid consult aan, waarbij de individuele wensen, behoeften en mogelijkheden van de patiënt grondig worden besproken. Dit zorgt voor een op maat gemaakte aanpak die resulteert in een betere patiënttevredenheid. Voormalige patiënten hebben hun waardering uitgesproken voor deze aanpak, en velen van hen hebben het proces van consult tot eindresultaat als zeer positief ervaren.
  • Locatie: Een andere factor die bijdraagt aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek is de locatie van de kliniek. Gevestigd in Bloemendaal, is het gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Velserbroek, wat een praktische overweging kan zijn bij het kiezen van een kliniek voor plastische chirurgie.
  • Nazorg: Na de operatie houdt de zorg niet op. Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt er nauwlettend toezicht gehouden op de patiënt na de ingreep. Na goedkeuring van de plastisch chirurg mag de patiënt naar huis, wat comfort en gemak biedt tijdens de herstelperiode. Deze uitgebreide nazorg draagt bij aan het algehele welzijn van de patiënt en helpt eventuele complicaties te voorkomen.
  • Innovatieve technieken en technologieën: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we voortdurend bezig met het bijwerken van onze kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat we toonaangevend blijven in ons vakgebied. We maken gebruik van de nieuwste technieken en technologieën om de beste resultaten voor onze patiënten te garanderen. Door deze voortdurende innovatie kunnen we zowel de veiligheid als de effectiviteit van onze procedures verbeteren, wat een belangrijke overweging kan zijn voor patiënten die op zoek zijn naar borstvergroting. Het is onze overtuiging dat het gebruik van geavanceerde technologie, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring en expertise, ons in staat stelt om superieure zorg te bieden aan onze patiënten in Velserbroek.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.