Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Santpoort

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise en ervaring: Een van de belangrijkste redenen waarom inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie is de expertise en ervaring van de chirurgen. Met jarenlange ervaring in het veld en een specialisatie in borstvergrotingen, hebben de plastisch chirurgen bij Blooming duizenden succesvolle operaties uitgevoerd.
  • Persoonlijke aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie draait alles om de patiënt. We begrijpen dat elke persoon uniek is en dat hun wensen en behoeften verschillen. Daarom wordt er veel waarde gehecht aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met elke patiënt en het creëren van een individueel behandelplan dat aansluit bij hun specifieke wensen en behoeften. Dit betekent dat patiënten zich begrepen en gewaardeerd voelen, wat bijdraagt aan hun algehele tevredenheid.
  • Hoogwaardige apparatuur en technieken: De wereld van de plastische chirurgie is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe technieken en apparatuur die voortdurend worden geïntroduceerd. Bij Blooming Plastische Chirurgie streven we ernaar om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en om de nieuwste en meest effectieve technieken en apparatuur te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat patiënten de best mogelijke resultaten krijgen en dat hun veiligheid altijd gewaarborgd is.
  • Locatie: De nabijheid van Bloemendaal tot Santpoort is een andere factor die bijdraagt aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort. Het gemak van het niet hoeven reizen voor een operatie kan een grote rol spelen bij het kiezen van een plastisch chirurg. Bovendien maakt deze nabijheid het gemakkelijker voor patiënten om follow-up afspraken bij te wonen en om de noodzakelijke nazorg te ontvangen.
  • Transparantie: In de wereld van de plastische chirurgie is transparantie van cruciaal belang. Patiënten moeten volledig op de hoogte zijn van wat een procedure inhoudt, inclusief de kosten, risico’s en verwachte resultaten. Blooming Plastische Chirurgie blinkt uit in het bieden van deze transparantie, wat patiënten helpt om geïnformeerde beslissingen te nemen.
  • Nazorg: Na de operatie stopt de zorg niet. Blooming Plastische Chirurgie biedt uitgebreide nazorg, inclusief regelmatige check-ups en toegang tot medisch advies indien nodig. Dit zorgt ervoor dat patiënten zich ondersteund en verzorgd voelen tijdens hun herstelperiode.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.