Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Overveen

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde artsen: Blooming Plastische Chirurgie beschikt over een team van uiterst ervaren artsen die gespecialiseerd zijn in borstvergrotingen. Hun uitgebreide kennis en expertise in dit veld geven patiënten uit Overveen het vertrouwen en de zekerheid dat ze in goede handen zijn.
  • Persoonlijke aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie is elke patiënt uniek. De specialisten nemen de tijd om de individuele wensen, verwachtingen en zorgen van de patiënt te begrijpen, waardoor ze een persoonlijk behandelplan kunnen ontwikkelen dat precies aansluit bij hun specifieke behoeften.
  • Veiligheidsnormen en Hygiëne: De kliniek hanteert strikte hygiëneprotocollen en volgt de hoogste veiligheidsnormen, waardoor patiënten zich comfortabel en veilig voelen tijdens de procedure.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt uitmuntende nazorg, inclusief grondige follow-up afspraken en consistente ondersteuning na de operatie. Dit zorgt ervoor dat elke patiënt tevreden is met de resultaten en dat eventuele complicaties snel worden aangepakt.
  • Locatie en discretie: De kliniek is gelegen nabij Overveen en is goed bereikbaar voor inwoners van Overveen. Daarnaast biedt Blooming Plastische Chirurgie een discrete omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.