Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Hoofddorp

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren en gespecialiseerde chirurgen die bekend zijn met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van borstvergroting. Met jarenlange ervaring in het veld, hebben we een reputatie opgebouwd voor de expertise en vaardigheid in het uitvoeren van borstvergroting procedures. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en beste praktijken in de branche.
  • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat elke persoon uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering aan elke patiënt. Ons toegewijde team neemt de tijd om alle vragen en zorgen te beantwoorden, en we werken nauw samen met de patiënt om een behandelplan op maat te maken dat past bij de unieke behoeften en doelen van de patiënt. Het welzijn van de patiënt staat altijd centraal.
  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van de patiënt zijn van het grootste belang bij Blooming Plastische Chirurgie. De kliniek is uitgerust met de nieuwste medische apparatuur en volgt strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig en comfortabel mogelijk is voor de patiënt. Van het eerste consult tot de nazorg, we streven ernaar om een positieve en geruststellende ervaring te creëren voor elke patiënt.
  • Nabijheid: Voor inwoners van Hoofddorp is de nabijheid van Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal een groot pluspunt. De kliniek is gemakkelijk bereikbaar, wat het gemak voor patiënten verhoogt. Daarnaast biedt de mooie en rustige omgeving van Bloemendaal een ideale setting voor herstel na de operatie.
  • Nazorg en ondersteuning: Blooming Plastische Chirurgie begrijpt het belang van uitstekende nazorg en ondersteuning na de operatie. Daarom hebben we een toegewijd nazorgteam dat beschikbaar is om eventuele vragen of zorgen na de operatie te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat het herstelproces soepel verloopt.
  • Transparantie: Transparantie is een kernwaarde bij Blooming Plastische Chirurgie. We zijn open en duidelijk over de kosten, de procedure, mogelijke risico’s en wat patiënten kunnen verwachten qua resultaten. Dit stelt patiënten in staat om volledig geïnformeerd en met vertrouwen een beslissing te nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.