Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Heemstede

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren en hoog opgeleide plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in borstvergrotingen. We hebben jarenlange ervaring en hebben talloze succesvolle operaties uitgevoerd.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie is elke patiënt uniek. We nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en ontwerpen een behandelplan dat specifiek op hen is afgestemd. Dit betekent dat we luisteren naar de zorgen van de patiënt.
  • Veiligheid en kwaliteit: Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij Blooming Plastische Chirurgie. We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur en volgen strikte protocollen om de veiligheid van hun patiënten te waarborgen. We zorgen er ook voor dat alle procedures worden uitgevoerd in een steriele omgeving om infecties te voorkomen.
  • Nabijheid: Voor inwoners van Heemstede is Blooming Plastische Chirurgie gemakkelijk bereikbaar, gelegen in het nabijgelegen Bloemendaal. Dit betekent minder reistijd en meer gemak voor patiënten.
  • Nazorg: We bieden uitstekende nazorg en follow-up om ervoor te zorgen dat patiënten tevreden zijn met hun resultaten en zich comfortabel voelen tijdens hun herstel.
  • Transparantie: We zijn transparant over hun prijzen en procedures, zodat patiënten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.