Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Cruquius

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: De plastisch chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn niet alleen hoog opgeleid, maar hebben ook jarenlange ervaring in het veld van borstvergrotingen. Ze zijn bekwaam in het toepassen van de nieuwste technieken en methoden, wat resulteert in natuurlijk ogende en voelende resultaten. Het team blijft zich bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de plastische chirurgie, zodat ze patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.
  • Persoonlijke aandacht en zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de patiënt centraal in alles wat ze doen. Dit begint al bij het eerste consult, waarbij de tijd wordt genomen om de wensen van de patiënt te begrijpen en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Gedurende het hele proces staan de chirurgen en het ondersteunend personeel klaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Na de operatie blijven ze betrokken bij de nazorg, om te zorgen dat het herstel zo soepel mogelijk verloopt.
  • Veilige en moderne faciliteiten: De kliniek van Blooming Plastische Chirurgie is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor patiënten die een borstvergroting ondergaan. Van de operatiekamers tot de herstelruimtes, alles is ontworpen met het oog op veiligheid, comfort en privacy van de patiënt.
  • Transparantie in prijzen: Bij Blooming Plastische Chirurgie geloven ze in volledige transparantie als het gaat om de prijzen van hun diensten. Voorafgaand aan de procedure krijgen patiënten een duidelijk overzicht van de totale kosten, zonder verborgen extra’s. Dit helpt patiënten om een geïnformeerde beslissing te nemen en eventuele financiële stress te verminderen.
  • Nabijheid: Gelegen in Bloemendaal, is Blooming Plastische Chirurgie gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Cruquius. De nabijheid van de kliniek maakt het gemakkelijk voor patiënten om te reizen voor consulten, de operatie zelf en eventuele opvolgafspraken.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.