Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Borstvergroting Bentveld

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

60 – 90 minuten

Hersteltijd

14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een borstvergroting om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Als chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we jarenlange ervaring en expertise op het gebied van borstvergrotingen. We staan bekend om onze nauwkeurigheid en aandacht voor detail, wat resulteert in natuurlijk ogende resultaten.
  • Persoonlijke benadering: We zijn trots op de persoonlijke benadering die we aan elke patiënt bieden. We nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en ontwerpen een op maat gemaakt behandelplan.
  • Veilige en moderne faciliteiten: Bij Blooming Plastische Chirurgie beschikken we over state-of-the-art faciliteiten en hanteren we de hoogste veiligheidsnormen. Dit geeft onze patiënten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.
  • Kwaliteit van zorg: We hebben een uitstekende reputatie op het gebied van patiëntenzorg. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, ons team zorgt ervoor dat elke patiënt zich comfortabel en ondersteund voelt.
  • Locatie: Onze kliniek is gunstig gelegen in Bloemendaal, op slechts een korte afstand van Bentveld. Dit betekent dat het gemakkelijk en handig is voor de inwoners van Bentveld om naar onze kliniek te reizen. Onze prachtige locatie biedt een rustige en ontspannen omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun borstvergroting.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere borst vergrotende operaties en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een borstvergroting is een cosmetische procedure waarbij de grootte en vorm van de borsten worden vergroot en geherdefinieerd. Het kan helpen om kleine borsten te vergroten en ze een meer symmetrische uitstraling te geven. Het kan helpen bij het corrigeren van hangende borsten die zijn ontstaan na zwangerschap en borstvoeding. De procedure wordt meestal uitgevoerd met het plaatsen van implantaten, die zijn gemaakt van siliconen of zout water. Deze implantaten worden chirurgisch ingebracht in de borst via kleine incisies in de huid. De positie van de implantaten kan variëren, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de patiënt en medische beoordeling.

Meer informatie over een borstvergroting
Meer informatie over een borstvergroting:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.