Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Nieuwe bestuursvoorzitter NVEPC dr. Paris Melis

Het werkgebied van een plastisch chirurg is heel breed. Meestal denken we alleen aan borstvergrotingen en facelifts als we het over plastische chirurgie hebben maar plastisch chirurgen doen veel meer.

Zo kom je bij een plastisch chirurg terecht als je een brandwond hebt en ook voor bijvoorbeeld handchirurgie. Er zijn in Nederland verenigingen waar plastisch chirurgen zich bij aan kunnen sluiten. Om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap stelt de vereniging eisen aan de plastisch chirurg. Voor consumenten geeft lidmaatschap van een vereniging dus een bepaalde zekerheid. In het geval van de leden van de NVEPC betekent dit dat het een plastisch chirurg betreft die zich voornamelijk zo niet alleen bezig houden met cosmetische ingrepen.

Omdat de plastische chirurgie uit zoveel disciplines bestaat vertegenwoordigd de NVEPC plastisch chirurgen die zich hebben gespecialiseerd in esthetische plastische chirurgie. We spreken dan van chirurgische ingrepen die worden uitgevoerd om uiterlijke onvolkomenheden te verbeteren.

Tot ons groot genoegen kunnen we mededelen dat dr. Paris Melis verkozen is tot bestuursvoorzitter van de NVEPC. Hij zal zich inzetten voor een grotere acceptatie van cosmetische chirurgie, goede voorlichting en hoge kwaliteit.