Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Blooming Plastische Chirurgie is in een nieuw jasje gestoken

Wie ons volgt weet het al: ‘Bloemingdael Plastische Chirurgie’ heeft een nieuwe naam: ‘Blooming Plastische Chirurgie’. Wij zijn trots dat we al jaren (letterlijk) op hoog niveau opereren en deze nieuwe naam past bij de groei die de plastisch chirurgen en het team in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Uitmuntende expertise, hoge kwalitatieve zorg, betrokkenheid bij de cliënt en een betrouwbare omgeving zijn onder andere de sleutel voor succes.

Wat ons betreft is stilstaan geen optie en daarom hebben we het tienjarig bestaan aangegrepen om een aantal zaken te veranderen. Niet alleen de naam maar ook de uitstraling van Blooming Plastische Chirurgie is flink onder handen genomen. Wij zijn trots op de nieuwe look&feel van de kliniek waar we cliënten nog beter kunnen ontvangen. In samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich hebben we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt.

De wachtruimte, spreekkamers en behandelkamers zijn compleet vernieuwd! Van het behang tot het interieur, de warme & luxe uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op de derde etage van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.