Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Last van een droge huid?

De zomer is van vele het favoriete seizoen. Bezoekjes aan zee, hier of over de grenzen en rosé op het terras. Bekend is dat de zon een slechte invloed heeft op onze huid maar ook een ander eet- en drink patroon kan er in de zomer voor zorgen dat de conditie van de huid slechter wordt.

Een oorzaak van het verouderen van de huid is onder andere het gebrek aan vocht. Een vochtarme huid tekent vaak door veel kleine rimpeltjes en een doffe teint. Veroudering van de huid wordt tevens veroorzaakt door een gebrek aan hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof, een glycosaminoglycaan, dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Om deze tekorten aan te vullen kan er middels injecties hyaluronzuur aan de huid worden toegevoegd. Wij gebruiken hier het hyaluronzuur Belotero Soft voor. Het product kan wel tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden, waardoor de huid glad (vochtinbrengend effect), stevig en vol (volumeherstel) wordt.

Belotero wordt optimaal geïntegreerd in de huid en geeft een subtiel en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Benieuwd naar deze of andere filler behandelingen? Lees hier meer over fillers.