Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Anoniem

Op 8 december 2011 heb ik een endoscopische voorhoofdslift en boven ooglid correctie gehad in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. In eerste instantie dacht ik alleen een ooglid correctie nodig te hebben maar direct werd duidelijk tijdens het eerste consult dat ik een voorhoofdslift nodig had. Vanaf mijn eerste consult tot en met de controle afspraak na de ok was het uitstekend geregeld. De operatie, welke 1,5 uur duurde, verliep goed en het herstel ging erg voorspoedig. De pijnklachten vielen mij erg mee, alleen goed opletten met bukken en tillen. Ik kreeg drie dagen een drukverband om mijn hoofd, de hechtingen van mijn ooglidcorrectie werden na 7 dagen verwijderd en de agraves van mijn voorhoofdslift na 10 dagen. Kortom, het viel erg mee en het is geen operatie om tegenop te zien. Na 2 weken werd het resultaat al zichtbaar en nu, 8 weken later, ben ik erg blij met het eindresultaat. Ik kan dr. Wouter van der Pot bij iedereen aanraden!

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité