Meld u aan voor het RTL 4 programma Verminkt

Gepubliceerd: 9 januari 2017
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 9 januari 2017
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Bij iedereen kan onvrede ontstaan over een bepaald lichaamsdeel, cosmetische chirurgie is dan iets wat veel mannen en vrouwen overwegen. De stap om een cosmetische ingreep te ondergaan neemt u niet zomaar, deze is persoonlijk en heeft veel impact op uw leven. In de meeste gevallen is deze impact positief maar een cosmetische ingreep kan ook weleens verkeerd uitpakken.

Is dit laatste het geval? Bent u ontevreden over een borstvergroting, neuscorrectie, buikwandcorrectie of over een andere behandeling? Dan is het belangrijk dat u dit bij de behandelend plastisch chirurg bespreekbaar maakt. Komt u er niet uit? Dan is een second opinion geen slecht idee. Onze plastisch chirurgen hebben jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische chirurgie en helpen u graag verder. Na een second opinion krijgt u altijd eerlijk advies waarbij uw wensen en veiligheid voorop staan.

Bent u of kent u iemand die ontevreden is na plastische chirurgie? Dan kunt u, u nu aanmelden voor het RTL programma Verminkt waarin onze plastisch chirurgen samen met u werken aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Wie weet kunnen wij in de toekomst iets voor u betekenen.

Meld u nu aan via: esther@bloomingpc.nl

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »