Bovenarmlift

Vanaf € 4.260,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Bovenarmlift

Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de huid en het vet van de bovenarm erg slap en rimpelig worden. Dit kan met behulp van plastische chirurgie worden gecorrigeerd: de bovenarmlift. Met een medische term heet deze operatie dermolipectomie van de bovenarmen.

Een bovenarmlift bij Kliniek Blooming

  • Persoonlijk en uitgebreid consult
  • Chirurgen die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Jarenlange ervaring met het uitvoeren van bovenarmlifts
  • Operatie in een vertrouwde en veilige ziekenhuis omgeving

Vergoeding door de verzekeraar

Een bovenarmlift is een cosmetische operatie en wordt over het algemeen niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. U moet de operatie dus meestal zelf betalen. De plastisch chirurg geeft u van tevoren een opgave van de kosten. Als er een medische indicatie bestaat om een bovenarmlift uit te voeren, wordt de beslissing over vergoeding van de operatie genomen door de medisch adviseur van uw ziektekostenverzekeraar. De plastisch chirurg zal in voorkomend geval een aanvraag bij uw verzekeraar indienen.

Resultaten

Deze operatie geeft bij de meeste mensen een zeer bevredigend resultaat. Een bovenarmlift geeft wel zichtbare littekens aan de binnenzijde van de bovenarm en in de oksel. Uiteraard doen onze ervaren plastisch chirurgen hun uiterste best deze littekens zoveel mogelijk in de bestaande huidplooien te laten vallen. Het uiteindelijke aspect van het litteken is erg verschillend van persoon tot persoon.

Feiten over Bovenarmlift

Wat kost een Bovenarmlift?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

Bovenarmlift klein

vanaf € 4.260,-

Bovenarmlift groot

vanaf € 6.200,-
voor en na foto's Bovenarmlift

Resultaten Bovenarmlift

voor en na foto's Bovenarmlift

De verslapte huid van mijn bovenarmen is met de bovenarmlift door Kliniek Blooming perfect verstrakt. Ik ben erg blij met het resultaat!

Het behandeltraject

Hoe gaat een Bovenarmlift in zijn werk?

Veelgestelde vragen

In de loop der jaren verliest de huid van uw bovenarmen elasticiteit. Hierdoor wordt de huid slap en gaat deze hangen. Ook wanneer u veel gewicht verliest, is het hangen van uw bovenarmen mogelijk. Zodra u hier zich hieraan stoort, kunt u een bovenarmlift overwegen.

Het resultaat is in principe blijvend: uw huid rekt niet vanzelf op wanneer uw gewicht hetzelfde blijft. Neemt uw gewicht toe, dan bestaat de kans dat ook uw armen groeien.

Zorgverzekeraars vergoeden de ingreep niet. Tijdens het eerste consult beoordeelt uw plastisch chirurg of u in aanmerking komt om toch een vergoeding aan te vragen. Wanneer het verzoek wordt afgewezen, dient u de kosten zelf te betalen.

Nee, de bovenarmlift verandert niet de kwaliteit van uw huid. Wanneer u voor de ingreep last heeft van striae op uw bovenarmen, dan zal dit na de lift nog steeds aanwezig zijn. Tijdens de ingreep verstrakken onze specialisten uw bovenarmen, waardoor deze er wel fraaier uitzien.

Wil je meer informatie over een Bovenarmlift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.