Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 
Neem contact op

2 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een behandeing die wij dagelijks bij ons in de kliniek uitvoeren. Veel mannen en vrouwen hebben met het klimmen der jaren last van een slapper wordende huid waardoor de oogleden gaan hangen. Dit is niet alleen zichtbaar maar het kan ook vermoeidheidsklachten opleveren. Vooral slapper wordende bovenoogleden kunnen je de hele dag irriteren. Twijfel jij al jaren over deze behandeling? Ga dan na waarom je de stap nog niet hebt gezet. Het is altijd raadzaam om je zo goed mogelijk te laten informeren en daarom komt iedereen bij ons eerst op consult bij een behandelend plasisch chirurg. Je boekt hier een consult.

Injectables
Een behandeling met injectables wordt steeds populairder. De meeste mensen kennen wel iemand die zich subtiel heeft laten behandelen met Botox of fillers. Mensen zijn meer dan ooit met hun gezondheid bezig, als je je goed voelt, wil je er ook graag goed uitzien. Met fillers en Botox kun je er jonger en frisser uitzien. Een behandeling met Botox of fillers is niet ingrijpend maar het is wel belangrijk om het goed te overwegen. Laat je eens informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden, de risico’s en complicaties.

 

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité